Menu

Welkom bij Spaans Taalcentrum Don Quichot

Wij bieden met grote inzet en veel enthousiasme cursussen Spaans op alle niveaus, van beginners tot vergevorderden, van normaal tempo tot zeer intensief. Er zijn verschillende redenen om Spaans te willen leren. Bijvoorbeeld als voorbereiding op jouw vakantie of verblijf in een Spaanstalig land, voor de bevordering van de communicatie met jouw Spaanstalige relaties, voor jouw werk of studie, of gewoon uit pure liefde voor deze mooie taal. Wat jouw motivatie ook is om Spaans te leren, bij ons ben je aan het goede adres!
 
Privélessen, online of bij ons op locatie. Meer info klik hier>>
 
Online groepslessen (4-6 personen)
 
Vanwege het coronavirus worden de zomercursussen online gegeven. Altijd al Spaans willen leren maar niet in de gelegenheid gehad om naar onze taalschool te komen? Wij bieden nu de ideale mogelijkheid om online Spaans te leren in klein groepsverband!
 
Je volgt je lessen thuis of waar je maar wilt via je computer, laptop of tablet in een online leeromgeving met alle mogelijkheden die een standaard klaslokaal ook heeft (whiteboard, veel interactie, in tweetallen werken of in kleine groepjes, etc.)
•  Onze cursussen zijn kleinschalig (max. 6 cursisten) waardoor er veel individuele aandacht is. 
Je hebt les van een native speaker docent.
Er wordt aan alle vaardigheden aandacht geschonken, maar voornamelijk staat de spreekvaardigheid centraal. Wacht niet langer en schrijf je nu in!